Čistilni stroji

 

Čistilni stroji Eureka

 

Pri čiščenju večjih površin so čistilni stroji nepogrešljiv pripomoček, saj zmanjšajo tako čas čiščenja, kot tudi porabo čistil. Časi, ko je moral posameznik zgolj z metlo in krpo čistiti velike površine so mimo, danes se to počne s pomočjo čistilnih strojev. Ne gre pa samo za prihranek na različnih nivojih, gre tudi za kvaliteto čiščenja, ki je s pomočjo čistilnih strojev na višjem nivoju, kot če za to skrbi človek s starim načinom čiščenja. Izračuni so pokazali, da so ti stroji za čiščenje celo do 45-krat hitrejši od najboljših čistilk in čistilcev, kar samo dokazuje, kakšen prihranek časa lahko dosežemo z njihovo uporabo.

Veliko je sicer odvisno od kvalitete strojev, zato smo se pri podjetju ČIS-TEAM d.o.o. odločili za linijo čistilnih strojev italijanskega proizvajalca Eureka, ki se ponaša s 25-letno zgodovino. Njihovi stroji sodijo med najbolj cenjene tovrstne izdelke in so prisotni v več kot 60 državah po vsem svetu.

Čistilni stroji Eureka delujejo po posebnem eko sistemu (Eco System), ki na kar najbolj optimalen način izkoristi čistilno mešanico. Pri klasičnih strojih za čiščenje namreč po enem čiščenju kar 60 % čistila ostane uporabnega, tehnologija Eco System pa omogoči, da se to čistilo ponovno uporabi. To prispeva tako k varovanju okolja, kot tudi k manjši porabi detergenta in posledično prihranku pri nabavi čistil.